Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK
kotisivut helposti

Tämä on virtuaalitalli / This is a sim-game stable! 

© HerrVebah


Ennen kuin pääset tutustumaan Hopearinteeseen tarkemmin, luethan ensiksi säännöt. Sääntöjä noudattamalla kaikilla on mukavaa sekä onnettomuudet/tapaturmat vähentyvät. Sääntöjen lukemiseenhan ei mene kuin muutama minuutti, joten se ei todellakaan ole liikaa. Kiitos.


Hoitosäännöt:
Luethan nämä, ennen kuin pyydät hoitsua Hopearinteestä

- Hoitsuaan ei saa tappaa eikä rääkätä. Jos hoitsullesi kuitenkin tapahtuu jotain, tai epäilet jonkin olevan pielessä, kirjoita siitä
Eläinlääkärin viekkuun välittömästi. Et voi kuitenkaan ilmoittaa meille, että hoitsusi kuoli!
- Tallillemme saa tuoda omia lemmikkejään, jos ne pysyvät kytkettyinä tallin pihapiirissä. Lemmikkejä ei saa tuoda sisälle talliin, jos siellä on hevosia!
- Tallimme maneesi, kenttä ja maastoreitit ovat vapaasti hoitajien, yksityisten hevosten omistajien sekä tallin henkilökunnan käytössä.
- Hevosten laitumilla turha oleskelu on ehdottomasti kiellettyä! Niiden tulee antaa rauhassa viettää omaa vapaa-aikaansa.
- Hoitotarinoissa ei saa käyttää sopimatonta kieltä. Kiroilu on sallittua vain kohtuudella, kunhan se ei mene aivan överiksi ja kuulijoita kohtaan törkeäksi. Lisäksi kopioidut tarinat (jotka eivät ole hoitajan omaa käsialaa) ovat ehdottomasti kiellettyjä erotuksen uhalla!
- Jos haluat hoitsusi kanssa ulkopuolisiin kilpailuihin, kysy minulta ensin lupa vieraskirjassa. Hoitsulla saa oikein mielellään kisata kilpailuissa ja annankin siihen lähes aina luvan, ellei kilpailuluokka ole liian vaativa itse hevoselle.
- Kun pyydät hoitsua, lisää pyyntösi loppuun lause "Pidän hoitsustani hyvää huolta ja hoidan sitä täydellä rakkaudella!". Näin tiedän, että olet lukenut säännöt ja sitoudut myös noudattamaan niitä. Muuten et saa hoitsua ennen kuin kyseinen lause löytyy hoitopyynnöstäsi.
- Hoitsupyynnöt vain ja ainoastaan
vieraskirjaan.
- Hoitajat saavat hoitaa hoitsujaan päivittäin. 
- Yhdelle hevoselle otetaan vain yksi hoitaja. Sen sijaan yhdellä hoitajalla saa olla maksimissaan kaksi hoitsua (joskus poikkeustapauksissa kolmekin, mutta silloin kyseessä on oltava todella aktiivinen hoitaja). Jos hoitajalla on oma yksityinen hevonen Hopearinteessä, saa hänellä olla oman hevosensa lisäksi kaksi hoitsua, kuten normaalistikin, kunhan hän muistaa olla aktiivinen.
- Hoitajan täytyy hoitaa vähintään kerran kahdessa viikossa tai muuten minulla on oikeus erottaa hänet.
- En ota vastaan "Milloin vastaat tarinaani?" -kyselyitä, koska oman virtuaalitallin ohella on myös oikea elämä. :)Ostosäännöt:
Luethan nämä, ennen kuin suuntaat tallillamme hevosostoksille.

- Ei suoralinkitystä! Jos ostat hevosen, tallenna kuva omalle koneellesi, jonka jälkeen lataat sen sivuillesi. Suoralinkitys hidastaa sivustoja!
- Hevosen tietoja ei saa kopioida ilman lupaa omalle sivustolleen. Ilmoitamme kyllä, jos hevonen myydään sinulle.
- En myy hevosia kiertoon! En edes myyntitalleille! Lisäksi ostajalla tulee olla VRL-tunnus, jos hevosella on rekisterinumero!
- Meiltä ostetut hevoset eivät saa kadota bittiavaruuteen, vaan tallisi lopettaessa tule tarjoamaan niitä meille jos ne eivät muualta kotia löydä (jos hevonen/hevoset eivät meille mahdu tallisi lopettaessa, voimme ottaa ne tänne kuitenkin myyntiin ja etsiä niille uuden kodin)
- Ostamasi hevosen tietoja ei saa vaihtaa/muuttaa kokonaan. Pieniä muutoksia saa kyllä tehdä kohtuuden rajoissa.
- Jos hevonen on kasvatettu Hopearinteessä, tulee kasvattajan nimen (ja linkin tänne tallille) olla hevosen tiedoissa ikuisesti. Sitä ei saa poistaa tai minulla on oikeus hakea hevonen takaisin.
- Vieraskirjaan ei tulla haukkumaan, jos ei saa ostaa haluamaansa hevosta. Minulla on oikeus päättää, minne ja milloin hevoseni myyn.
- Ostamasi hevosen tiedot tulee löytyä sivuiltasi viimeistään 2 viikon kuluttua kauppojen sopimisesta, muuten hevonen menee takaisin myyntiin. Ilmoita minulle heti vieraskirjaan, kun olet siirtänyt hevosen tiedot sivuillesi. Lisäaikaa siirtämiseen voi saada erillisestä pyynnöstä.
- Ostamasi hevosen/hevosten kuulumisia olisi kiva kuulla vähän väliä vieraskirjaamme.
- Ostopyynnöt myyntisivulla ilmoitettuun paikkaan (esim. sähköpostiin), ei koskaan vieraskirjaan. Vieraskirjassa olevia pyyntöjä ei huomioida.
- Jos ostosääntöjä rikotaan, on minulla oikeus hakea hevonen/hevoset talliltasi pois!

Sivustomme materiaalien kopiointi/matkiminen on ehdottomasti kiellettyä sakkojen uhalla! Tulen kyllä huomaamaan, jos joku on kopioinut/matkinut sivuiltamme jotain. Asiaan tullaan puuttumaan ja siitä menee ilmoitus viranomaisille!

©2019 Hopearinteen Ratsutila - suntuubi.com