Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK
kotisivut helposti

Tämä on virtuaalitalli / This is a sim-game stable! 

Täällä esitellään Hopearinteen aina niin iloinen henkilökunta.

 

 

 

Ezzu - 25-vuotias nuorekkaanoloinen Ezzu pyörittää koko Hopearinteen Ratsutilaa yhdessä aviomiehensä Danielin sekä serkkunsa Tiikerin kanssa. 170 senttimetriä pitkä Ezzu on käynyt ratsastuksenohjaajan ja hevoskouluttajan opinnot eräällä ratsuopistolla. Hänellä on tummanruskeat hiukset sekä ruskeat nappisilmät, joilla hän valvoo tiukasti, mitä tallilla tapahtuu. ;) Ezzu on varsinainen ilopilleri, mitä ei voi olla huomaamatta. Hänen kovaääninen naurunsa kantautuu tallilaisten korviin päivän mittaan useampaankin otteeseen ja juttuakin riittää loputtomiin. Suurin osa Ezzun ajasta menee oman tallin pystyssä pitämiseen ja ylläpitoon. Ezzun hommia tallilla ovat pidettävät ratsastustunnit ja maastoreissut niin hoitajille kuin ulkopuolisille, kaikenlainen siivoilu ja hevosten kanssa puuhaaminen sekä niiden liikutus. Hoitajatoiminnan lisäksi Ezzun työhön kuuluu siitostoiminta. Varsojen koulutukseenkin erikoistunut Ezzu kouluttaa tallille syntyneet varsat itse. Ezzu on hyvin sitoutunut työhönsä, eikä hän aina vapaa-ajallakaan (jota tosin on harvoin) suostu jättämään tallitöitä rauhaan. Hän on lähes aina tekemässä jotain. 

Daniel - Amerikkalaissuvusta Suomeen lapsena muuttanut 29-vuotias Daniel avioitui nykyisen vaimonsa Ezzun kanssa vuoden 2007 alussa. Hän syntyi Yhdysvaltain Georgian osavaltion Atlanta-kaupungissa 7. kesäkuuta. Ezzu ja Daniel tapasivat kyseisessä kaupungissa, kun Ezzu oli siellä lomamatkalla. Danielilla on lyhyet vaaleat hiukset ja merensiniset silmät. Pituutta hänelle on kertynyt noin 178 cm. Danielia ei ihan joka päivä tallilla nähdä, sillä hän on ammatiltaan matkailuvirkailija ja työ on usein päivätyötä. Eniten häntä näkee tallilla siis ilta-aikaan. Tallilla ollessaan Daniel enimmäkseen putsaa karsinoita ja pitää huolta tallin turvallisuudesta. Hevosten liikutus ei kuulu hänen päivittäiseen toimenkuvaansa. Danielin harrastuksiin kuuluu yleisurheilu, ja joskus hän voi ollakin tallilaisten maastoporukan mukana - juosten. :)   

Tiikeri - 20-vuotias Tiikeri on Ezzun serkku. 160 cm pitkä hoikka tyttö on heti peruskoulun jälkeen kouluttautunut Ypäjän Hevosopistolla hevosten hoitajaksi ja ratsastuksen ohjaajaksi. Tiikerillä on hieman yli olkapään olevat vaaleanruskeat hiukset. Siniset silmät omistava naurava tyttönen on todella mukava persoona. Hän on aina ystävällinen, ja pitää hevosista. Hän on tottunut toimimaan ongelmahevosten ja -varsojen kanssa. Tiikeri on myös joissakin asioissa hieman itsepäinen ja omatoiminen.

Viona - lähemmäs kolmekymppinen Viona liittyi vasta vastikään Hopearinteen tallipoppooseen. Aiemmin hän on ollut suuri Hopearinne-fani ja tallijengiin pääseminen on hänelle suuri ilo & kunnia! Viona tunnetaan myös Susikallion perustajana. Hän on hyväntahtoinen nainen kujeilevalla huumorintajulla - usein juuri naisen jutut korvaavat puuttuvan pituuden (onhan hän alle 160 cm pitkä!). Hänet tunnistaa myös pitkistä tummista hiuksista ja päivettyneestä ihosta. Kreikkalaissyntyinen Viona on muuttanut Suomeen vasta parikymppisenä, mutta omaa silti hyvän kielitaidon, kiitos suomalaissyntyisen isän. Viona aloitti ratsastusharrastuksen miltei sinä silmänräpäyksenä kun osasi kävellä, ja ensimmäisen poninsa hän sai kolmivuotiaana. Vionan erikoisalaa on koulukiemurat, mutta esteiden hurma vie myös hänet mennessään. Maastolenkistä hän ei koskaan kieltäydy!

Diana - Ezzun 35-vuotiaan isosiskon esikoinen. 16-vuotias vaaleahiuksinen Diana on ollut pienestä pitäen hevostyttö ja hän onkin lähes päivittäin Ezzun apuna Hopearinteessä mm. karsinoita putsaten ja hevosia liikuttaen. Luonteeltaan hän on erittäin sosiaalinen ja mukava. Diana osaa olla tarvittaessa myös hieman räväkkä persoona, jolloin suu ei malttaisi millään pysyä suljettuna. Vitsejä tulee ja menee! Uudet tallilaisetkin hän ottaa hyvin vastaan hauskoja hevoskommelluksiaan kertoen.
Ratsastuksen lisäksi Diana tykkää pelata sulkapalloa, vaikka hevosharrastus onkin hänelle nro. 1! Tulevaisuudessaan hän aikoo käydä ratsastuksenohjaajan koulutuksen, kunhan saa ensin lukio-opintonsa suoritettua loppuun.
Vaikka Diana ei varsinaiseen henkilökuntaamme kuulu, hän on todella aktiivinen talliapulainen.
Häneltä voi rohkeasti kysyä apua tallihommissa! Herkästi naurava Diana auttaa tallilaisia oikein mielellään.

 


1. kuva: Flickr.com / Marcos Vasconcelos Photography
2. kuva:
 Flickr.com / Zanthia
4. kuva: Flickr.com / Echo Valley Ranch

©2019 Hopearinteen Ratsutila - suntuubi.com